به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی و به نقل از مهندس صائب رییس اداره آموزش و ترویج ، در راستای اجرای برنامه های آموزشی و ترویجی بخش کشاورزی، از سوی اداره ترویج جهاد کشاورزی شهرستان مبارکه و با همکاری اداره آموزش بهره برداران مدیریت هماهنگی ترویج سازمان و امور فرهنگی شهرداری زیباشهر یک دوره آموزشی مهارتی دو روزه پرورش قارچ خوراکی با شرکت ۴۰ نفر از بهره برداران و علاقمندان به پرورش قارچ خوراکی در فرهنگسرای ولایت زیباشهر در حال برگزاری می باشد.
◀️ شرکت کنندگان در این دوره آموزشی، آموزش های لازم در خصوص شرایط یک سالن استاندارد، ضد عفونی محل پرورش، شرایط رطوبت و دمایی سالن، انواع آفات و بیماری ها و نحوه کنترل آنان و برداشت قارچ و ... را فرامی گیرند.
⬅️ این دوره آموزشی در راستای اشتغالزایی و ایجاد مشاغل خانگی برگزار می گردد.
????شایان ذکر است اولین روز از این دوره به مربیگری سرکار خانم مهندس باقری رییس آموزش کارکنان مرکز تحقیقات استان برگزار گردید.
???? دومین جلسه آموزشی چهارشنبه ۱۶ خرداد ماه ساعت ۹ صبح برگزار می گردد.

